Kategorier
Blog

Underlig, men nok nyttig

20110818-103748.jpg

I dag har jeg fået en iPad som frynsegode fordi jeg hjalp en PhD-studerende på et andet institut. Jeg betaler multimedieskat i forvejen, så der var ikke noget at betænke sig på. Jeg tror, det er en nyttig lille dims – selv om mit første indtryk er af en voldsomt overdimensioneret iPhone (sådan en har jeg nemlig allerede), eller måske snarere iPod touch. Min iPad har nemlig ikke SIM-kort.

Jeg har skyndt mig at lægge noget musik over (alt fra Gustav Mahler og Carl Nielsen til The Horrors og Arcade Fire) og købe et par billige programmer, eller apps, som det jo hedder. Steve Jobs er nok glad.

Og ja, dette indlæg er skrevet på iPad og fotoet er taget med dens kamera.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

2 kommentarer til “Underlig, men nok nyttig”

Min erfaring med iPad: Den er god at se vidcasts på hvis man altså har et sted at stille den fra sig. Lyden fra højttalerne er også ganske rimelig. Men nogen specielt brugbar gadget synes jeg ikke den er. Kan dog tænke mig at den er god som forsøgsplatform til nye måder at interagere med programmer og spil.

Skriv et svar