Kategorier
Musik

Reddet

I dag kom jeg til lægevagten, takket være min kones ihærdige indsats. Det var ikke godt, syntes hun, at min feber var uændret trods det at jeg nu fik penicilin mod den luftvejsinfektion, der var stødt til i forbindelse med min influenza. I en hel uge havde vi sagt, at “i morgen bliver det bedre” uden at det var tilfældet. Og jeg havde 40,4 i feber nu.

Lægevagten kunne konstatere, at jeg har kold lungebetændelse – jeg havde på intet tidspunkt i denne omgang faktisk haft influenza, men har derimod ligget med en ubehandlet kold lungebetændelse i en uge. Den penicillin, jeg fik i går, virkede ikke. Forhåbentlig ser det bedre ud med det ny antibiotikum, jeg nu får.

Og så fik jeg også omsider installeret den app til min iPad, der gør det muligt at lytte til radio fra DR. Og her især P2, som jeg har savnet på min gamle analoge klokradio fra 1991; den nye Radio 24/7 har endnu til gode at blive min ven, når jeg er syg. Sådan en ven er P2.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar