Hans Hüttels officielle weblog

Femogtyve år senere

I dag, 1. december 2011, har jeg været i statens tjeneste i 25 år. Jeg fik det at vide for en måned siden. Jeg har ikke været universitetslærer i 25 år, kun i 20 – men har også haft et kandidatstipendium på Matematisk Institut ved Aarhus Universitet. Underligt nok satte jeg ikke mine ben der i den tid; jeg brugte ansættelsen til at lave en PhD i Edinburgh. Og så var der hjælpelærerstillinger i matematik og i datalogi, en tjans som decentral studievejleder og som referent i studienævnet. Jeg ved ikke hvordan man har gjort op, at jeg i dag har været statsansat i 25 år, men sådan er det så. Der er lidt vingesus over det, må jeg indrømme.

Der er masser af mennesker, der fejrer sig selv, og det er ikke mit mål. Min eneste bedrift er ret beset, at jeg har været det samme sted vældig længe. Men jeg vil gerne se dem, jeg kender, og være sammen med dem i anledning af mit sølvbryllup med staten. Der bliver en reception på Aalborg Universitet, Selma Lagerløfs Vej 300, onsdag d. 14. december kl. 14-16. De af jer, der læser dette, og er i nærheden på dagen, er velkomne til at kigge forbi, men send en mail til Joan Strandberg (joan@cs.aau.dk), så universitetet ved, hvor mange, der kommer.

Noget helt andet i den sammenhæng: Nogle mennesker får pr. automatik rødvin som gave. Jeg er en af dem, der slet ikke bryder sig om rødvin. Det har aldrig sagt mig noget som helst at drikke rødvin. Til gengæld kan jeg lide så meget andet, f.eks. øl og mørk chokolade og grøn te og… Ja, faktisk måtte eventuelle gavegivere også gerne i stedet give penge til et velgørende formål (fx Amnesty International, Red Barnet eller Læger uden grænser) i stedet. De har nok mere brug for det end jeg har.

 

(Visited 250 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

1 Kommentar

  1. HyperAir

    Det er sjovt hvordan de mange sociale medier som blogs, twitter, facebook og lign. skaber en følelse af at man kender nogen, for jeg kender dig ikke personligt men følger (med stor fornøjelse) dig på twitter og denne blog!
    Dette betyder at jeg ikke kigger forbi din reception, dette skal dog ikke stoppe mig at ønske dig tillykke med dit sølvbryllup og samtidig donere en ekstra hundredelap med dit navn på til mødrehjælpen.
    Endnu engang tillykke og glædelig jul til dig og alle jer andre ;o)

Skriv et svar

© 2021 hanshuttel.dk

Tema af Anders NorenOp ↑