I dag er det 63 år siden, Verdenserklæringen om menneskerettighederne blev vedtaget af De Forenede Nationer. Mange har skrevet under, mange har tydeligvis glemt, hvad de skrev under på.

Alle dette markerede vi traditionen tro i Amnesty International i Aalborg i dag. I år blev 10. december-arrangementet indledt med Det Hem’lige Teaters uropførelse af et teaterstykke skrevet af Amnesty-aktivister fra Masvingo i Zimbabwe og oversat af mig. Stykket foregik i halvmørke, så det var svært for mig at filme det. Det Hem’lige Teater opførte det derfor én gang til, nu med bedre belysning til ære for mig og mit kamera. Stykket varer kun 10 minutter, skal jeg huske at sige.

En dag kommer filmen på YouTube!

Bagefter var der fakkeltog i stormvejr ned til lokalerne i Danmarksgade 7, hvor der var strømafbrydelse og derfor ekstra brug for julelysene, da den zimbabweanske Aarhus-forfatter Tendai Tagarira fortalte.

(Visited 39 times, 1 visits today)