Et andet perspektiv

20120129-104349.jpg

Noget af det, vi mister med alderen, er den mening, børn skaber i de små ting i hverdagen. Tilfældige mønstre på en rude, de små stykker legetøj som pludselig får deres eget liv, en fold i tæppet. Fotografen Clare Gallagher tager billeder, der formår at genfinde dette perspektiv. Se flere af hendes billeder i Informations fotogalleri. Om fotoserien Domestic Drift siger hun

Domestic Drift is concerned with everyday life – the ordinary activities, states of mind and conditions of existence that fill time outside the moments of drama and spectacle. It examines the sense of ordinariness inherent in the repetitive, habitual work of home while trying to appreciate the experience as simultaneously mundane and precious.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar