Det er en af de uger. Min kalender er fyldt med aktiviteter hver dag; ingen vil kunne påstå, at jeg keder mig. To ikke-skemalagte aktiviteter er cykelturen mellem Badehusvej og Selma Lagerlöfs Vej onsdag og fredag ved middagstid.

Her til formiddag havde jeg et pludseligt åndehul kl. 11, som jeg skyndte mig at fylde med kopiering af opgavesæt og indhentelse af underskrift fra institutlederen til en formodentlig nytteløs ansøgning om forskningsmidler. Torsdag formiddag er der et lille hul, hvor jeg måske kan forske lidt. Eller også bruger jeg bare tiden på at læse i en PhD-afhandling, jeg skal være bedømmer på engang her i foråret.

Nogle mennesker ynder at sige, at de har travlt. Jeg bryder mig ikke om at have travlt på denne måde. Den tid, jeg skal bruge på at få nye ideer og følge mine eksisterende ideer til dørs virker ikke-eksisterende.

(Visited 309 times, 1 visits today)