Kategorier
Sprog

Nitusinde ord

20120419-165647.jpg
I dag, på vej hjem fra arbejde, var jeg til åbningen af Ordkraft, den lyrik- og litteraturfestival, der forhåbentlig bliver en tradition her i Aalborg.

Mette Moestrup læste fra sin helt nye digtsamling Dø, løgn, dø. Det var der nogle, der syntes godt om (bl.a. hende selv; meninger er som bekendt forskellige). Også Mads Bjergen Pedersen og Mark Jensen Skovgaard var på.

Midt i det hele var der placeret en reception, en rigtig dansk én af slagsen, hvor der blev serveret svinekød og alkohol.

I overmorgen skal jeg høre Søren Ulrik Thomsen – ham er jeg tilsyneladende den eneste, der kan lide – og bagefter er jeg selv på, når der er poetry slam først på Transformator og derefter på Studenterhuset – begge gange sammen med Mads B. og Mark J. og sidste gang sammen mod tre gæstende københavnere. På sin vis er dette en revanche for DM i poetry slam, hvor jeg blev nummer 1 fra den forkerte ende og vinderen var Jacob Hallgren fra København.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar