Hans Hüttels officielle weblog

Bloggens fødselsdag

I dag er det et år siden, jeg startede denne blog i eget navn. Jeg ved ikke, hvor mange, der rent faktisk læser, hvad jeg skriver. Nogle gange er der indlæg, andre reagerer på. Tak for det! I andre, lange perioder (som f.eks. nu) har jeg en fornemmelse af at henvende mig til et publikum på én læser – mig selv. Det vigtige for mig er at kunne give udtryk for både afklarethed og tvivl og at undgå den destruktive, polemiske tone, der så ofte hersker på nettet. Jeg håber, at jeg når dette mål. Det er så nemt at finde et sted på nettet, hvor man kan enes om hurtigt at konkludere, at de andre er dumme og/eller tager fejl. Dette skal ikke være et af dé steder. Jeg havde håbet, at kommentarerne kunne holdes inden for bloggen selv, men forbløffende mange kommentarer dukker op på sociale medier, og her altovervejende Facebook. Det gør egentlig ikke noget, men det gør bloggens historik en anelse mere kompliceret. Måske er den manglende redaktionelle linje også en årsag til forvirring. Somme tider synes jeg, at jeg er ved at skrive min eget (ikke nødvendigvis gode) bud på Den etiske fordring, og når det sker, bliver jeg bange for, om det udarter til en slags prædiken. Andre gange kan jeg være nervøs for, om jeg udleverer mig selv for meget. Atter andre gange spekulerer jeg på, om blog-mediet måske er passé i en verden af jævnlige statusopdateringer.

Indtil videre fortsætter jeg med bloggen og håber på det bedste.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

1 Kommentar

 1. aft

  Hej Hans.

  Jeg følger løbende med i din blog. Har indtil videre ikke følt at du prædikede.

  Tillykke med bloggens første år og jeg vil gerne rose dig for din indsats. Dine mange gode indlæg imponerer mig virkelig. Én ting er at du er en person der tydeligvis har overskud til at reflektere over de input du får dag efter dag, men du går skridtet videre og deler dine tanker på din blog. Det er kanont.

  Ang, bloggens historik, så er det ret svært ja… det kunne være det fede projekt for en speciale-studerende i media-teknologi eller sådan noget, at lave et program det kunne spore historik fra blogs ud gennem sociale medier. WordPress har jo et system til dette, når andre blog-ejere deler ens posts… men at tage skridtet videre kunne være meget spændende. Som datalog ved jeg selvfølgelig godt hvilke udfordringer der må være i sådan et projekt. F.eks. det faktum at sociale sites som f.eks. Facebook er pseudo-private. Men det kunne godt nok være fedt at kunne få en graf over ens “sharing” af blog posts 🙂

  Men nå… håber du har det godt, og håber du fortsat vil skrive på din blog. Jeg er i hvert fald én læser der har fulgt med fra starten og læst næsten hvert eneste indlæg.

Skriv et svar

© 2021 hanshuttel.dk

Tema af Anders NorenOp ↑