Kategorier
Blog

På skibet

I går fik jeg Patti Smiths nye album Banga med posten, i bogudgaven, hvor cd’en er indlagt. I bogen fortæller Patti Smith om omstændighederne om albummets tilblivelse og om de mange tilsyneladende tilfældige hændelser, der skabte sangene. Her starter hun med at fortælle om et ti dage langt krydstogt i Middelhavet, hun og hendes band deltog i på invitation af Jean-Luc Godard.

Krydstogtet var med et skib ved navn Costa Concordia, der nu mest er berygtet for at være forlist på grund af kaptajnens uansvarlighed d. 13. januar i år ud for øen Giglio. 43 mennesker omkom Underligt nok er dette slet ikke nævnt i Patti Smiths noter; jeg vil gætte på at det hele skete efter deadline.

Ovenfor er et lille klip optaget på Costa Concordia.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar