I sidste uge forvarslede jeg et radiointerview på Radio 24syv om Alan Turing. Indslaget blev sendt i torsdags, men kan stadig høres på nettet som podcast eller via en webbrowser. Indslaget indgår i et langt aftenprogram, der hedder AK24syv. Thore Husfeldt, der i dag er professor på universitetet i Lund og lektor på IT-Universitetet (og har en fortid på Aarhus Universitet, hvor jeg kender ham fra).

Det meste af interviewet finder sted ca. 25 minutter inde i første time; da man skal afbryde for nyhederne, kommer resten af dobbeltinterviewet sidst i anden time.

Det er lykkedes tilrettelæggerne at klippe interviewene med Thore og med mig godt sammen, så vi supplerer hinanden. Det ærgrede mig bagefter, at jeg slet intet fik sagt om Turing-testen, men det fik Thore så til gengæld gjort på en rigtig god måde.

Thore har også en god og sigende forklaring af standseproblemet på sin egen blog; forklaringen vil appellere til alle, der har en smartphone.

(Visited 48 times, 1 visits today)