Kategorier
Blog

Sæsonen er slut

Sæsonen er slut

Det er en underlig, tung, grå sommer som så mange før denne herhjemme. I dag er det min sidste dag inden sommerferien, og jeg prøver at runde tingene af på mit kontor. Jeg tror ikke, det lykkes helt. Udsigten er den, man kan se ovenfor. I de næste tre uger vil denne blog formodentlig ligge stille, mens jeg prøver at koncentrere mig om noget andet – eller måske snarere prøver på ikke at koncentrere mig så meget. Det har været et meget blandet år siden sidste sommer, og der har været en del at gruble over for mig og for andre, jeg kender. Tak til jer, der læser med her!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

2 kommentarer til “Sæsonen er slut”

Jeg vil også gerne sige tak for en spændende, afvekslende, og velskrevet blog.

Du rammer mange af mine interessefelter – undervisning, musik, programmering – og en kæphest jeg var meget glad for at se at vi deler: ingen computere til forelæsninger.

Hav en dejlig ferie, og på gensyn på bloggen
Bedste hilsener
Michael Niebuhr

Skriv et svar