Kategorier
På farten

Düsseldorf – en tysk visit

20121027-203730.jpg

Jeg havnede efter en rolig togtur via Köln i Düsseldorf, hvor min halvbror Alexander bor. Som han selv bemærker, er vi meget forskellige. Det er helt anderledes at være tysker på Hartz-IV end at være dansk universitetslærer. Alexander kender en masse kunstnere og en masse knejper, og jeg (der aldrig har røget) er allerede blevet introduceret til lidt for mange lidt for røgfyldte lokaler.

Men brødre, det er vi. Alexander synes at jeg ligner vores far af udseende (som ingen af os bryder os om), men jeg ved selvfølgelig at det er ham, der ligner ham af udseende… Sandheden er et helt andet sted. Og indeni er vi brødre heldigvis helt anderledes skruet sammen – dét er vi helt enige om.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar