Kategorier
Blog

En vintermorgen i februar

2013-02-08 08.49.07

Telefonen ringede i morges, og det blev til en af de dage i livet, hvor verden stadig så ud som den plejer – kranerne overfor bygger en ny bygning, sneen ligger på jorden, morgentrafikken kører alle steder hen – men hvor vi pludselig kom til at se verden på en helt anden måde. Det blev en dag, hvor vi opdagede, at der er mennesker, vi aldrig skal tale med igen. Det blev en dag, hvor vi opdagede at vi er yderste led i kæden. Det blev en dag, hvor de store følelser og de praktiske forhold skulle leve sammen. Mine tanker går til min hustru, der i nat mistede sin mor – og til min svigerfar, der i det seneste år har levet med sin hustrus alvorlige sygdom.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar