bush_paintings_embed5

Han vandt valget, blev leder af sit land, indsatte sine venner og fik stor støtte fra industri og militær. Senere startede han en krig. Men egentlig ville han bare være – kunstmaler. Her er nogle af de ubehjælpsomme billeder, man i dag ved at han nåede at lave. Nu kan de ses på nettet, og man kan også læse mere om dem i en artikel af Travis Diehl. Han skriver

Talent isn’t at issue here. Divine or profane, his is painting on faith: direct, observational subject matter — dogs, cats, fruit, sunsets, and himself in the bathroom — imbued with an otherworldly ambiguity through the botched certainty of its execution.The two dozen (as of this writing) known George W. Bush paintings evince the same raw inspiration that guided him as president.

(Visited 71 times, 1 visits today)