Kategorier
På farten

Kufferten er pakket igen

20130901-084841.jpg

I dag går turen hjem, og jeg skal nu prøve at miste en nat og at forsøge at sidde i et flysæde og sove. Jeg glæder mig til at komme hjem og se familien igen. Det vil jeg ikke lægge skjul på; det er underligt ikke at være del af deres dagligdag. Men det er også vemodigt at skulle forlade Buenos Aires igen; jeg synes trods alt stadig at jeg lige er ankommet og at jeg kun har fået kradset lidt i overfladen på endnu et sted i udlandet, jeg besøger for første gang. Kontrasten mellem en uge viet til at tænke på forskning og en dagligdag i mødernes og undervisningens ituhakkede tegn falder heller ikke ud til sidstnævntes fordel. Alt dette er modsatrettede følelser, jeg må lære at leve med.

I de sidste par dage har jeg kunnet mærke at foråret er på vej hernede og at solen får mere magt; vejret har været som på gode dage i maj i Danmark. Det bliver underligt at komme til Danmark og opdage at det stik modsatte er ved at ske dér. Efteråret vænner jeg mig nok aldrig til.

Det har været lidt af en udfordring at få brugt de pesos, jeg har skaffet på det blå marked. Sådan er det at være en rig europæer. Når jeg kommer hjem, vil argentinske pesos være helt værdiløse. Jeg er endt med at købe en del cd’er – i en boghandel har jeg fundet indspilninger af kendte klassiske værker med Royal Philharmonic Orchestra for 6 pesos stykket og opsamlinger med store argentinske rocknavne for 20 pesos stykket. De pesos, jeg ikke når at få brugt, vil jeg simpelthen give væk.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar