2013-09-22 13.10.02

I dag går turen igen sydpå i arbejdssammenhæng. På en måde er det en slags genudsendelse af min tur til Buenos Aires: jeg skal til en workshop og præsentere mit arbejde (jeg skal endda holde stort set det samme foredrag som sidst), mange af deltagerne er de samme og jeg skal besøge en hovedstad, hvor sproget er spansk.

Denne gang går rejsen til Madrid, hvor jeg først skal deltage i workshoppen BEAT (Behaviours and Types) og derefter i mødet i forskernetværket BETTY. Det bliver godt at se kolleger igen og at få endnu en mulighed for at tale med andre om mine forskningsinteresser. Sidst jeg var til BEAT-workshop var det januar, og jeg sneede inde i München og gik glip af halvdelen af den workshop, jeg selv havde været formand for programkomiteen for. Denne gang er der ingen risiko for sne, og specielt ikke i Madrid hvor temperaturen er omkring 30 grader – altså også en slags genudsendelse af sommeren.

Men jeg vil gerne undgå at min bagage ikke når frem i tiden, så denne gang satser jeg og tager min lille sorte håndbagagekuffert med. Den er en kuffert af den slags, som utallige passagerer for tre uger siden brugte til at forsinke flyafgangen fra Buenos Aires med, så min bagage strandede i Frankfurt. Det kunne næsten ligne en form for gengældelse, men det er det selvfølgelig ikke.

(Visited 47 times, 1 visits today)