Det sidste foto

lou

Jean Baptiste Mondino tog en fotoserie af Lou Reed kun et par uger inden han døde. Billederne skulle egentlig bruges i en annoncekampagne for Henri Seydoux’s hovedtelefoner Parrot. Ovenstående er det sidste billede i serien og vel også det sidste billede, der nogen sinde blev taget af Lou Reed. Billedet siger mere end mange ord (og ja, jeg ved det er en kliché) om Reeds sammensatte person; det afslører især hvor skrøbelig han også var til sidst. Og det får mig til at tænke på at der for hver af os kommer en dag, hvor vi oplever noget for sidste gang – det sidste foto, den sidste frokost, den sidste morgen vi vågner. Når dét sker, er alt på én gang som det altid har været og samtidig slet ikke.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar