2014-02-07 15.41.54

I dag var jeg til dimissionshøjtideligheden ved det teknisk-naturvidenskabelige fakultet. Dette er den lille dimissionshøjtidelighed for dem, der bliver bachelorer eller kandidater ved vintereksamen. Selv var jeg med, fordi jeg tilbage i september var blevet valgt til årets underviser ved Studienævn for datalogi. Ved denne dimissionshøjtidelighed skulle årets underviser ved hele fakultetet fejres; jeg er selv blevet det tilbage i 2004, og dengang havde jeg fået det at vide i al fortrolighed nogle dage i forvejen. Så denne gang var jeg helt sikker på at det ikke ville blive mig, og jeg var spændt på at se, hvem af mine kolleger på fakultetet, der ville få titlen. Jeg kendte flere af dem, de studerende ved andre studienævn havde valgt.

Den store overraskelse kom da også – det var nemlig mig, der blev årets underviser ved mit fakultet. Proceduren er med andre ord blevet lavet om.

I skrivende stående har jeg endnu ikke helt fattet, at denne store ære er overgået mig – og så for anden gang. Kontrasten fra at starte ugen som den overflødige vejleder er også speciel.

Jeg har fået et annuum og – to flasker rødvin. Alle der kender mit forhold til dén drik, ved at disse flasker vil glæde andre. I aften skal jeg have en god øl.

(Visited 71 times, 1 visits today)