Kategorier
Musik

En gylden budbringer

Hiss-Golden-Messenger-Bad-Debt-608x589

Den amerikanske sanger og sangskriver M.C. Taylor færdes i country og folk-genrerne. Han kalder sig også Hiss Golden Messenger og har udsendt to albums under dette navn med et backing-band. Dem har jeg endnu til gode at høre. Til gengæld har jeg nu købt (for et beskedent beløb hos eMusic) albummet Bad Debt. Her er M.C. Taylor alene med sin akustiske guitar og en håndfuld sange, der tydeligvis er optaget hjemme. Dette er en lavmælt og melankolsk affære, der passer godt til dage som disse. Nogle gange minder M.C. Taylor lidt om beslægtede navne – den til tider raspede vokal kan sommetider lede tankerne hen på M. Ward, melankolien sommetider vække mindelser om Magnolia Electric Co. og den enkle stemning peger mod Will Oldhams univers. Men Hiss Golden  Messenger er først og fremmest budbringer om sig selv. Hvis man kan lide nogle af disse navne og Springsteens Nebraska-album, så prøv at lytte til Bad Debt.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

En kommentar til “En gylden budbringer”

Skriv et svar