Hans Hüttels officielle weblog

Mig og min bil

bil

Jeg holder selvfølgelig af at cykle, men der er nu noget særligt ved at have en bil. Lige siden jeg fik kørekort som 18-årig har jeg mærket fornøjelsen ved at kunne sætte mig i førersædet bag et rat. De seneste års fokus på forurening og global opvarmning har naturligvis gjort mig bekymret, men jeg er da heller ikke en af dem, der tager bilen i tide og utide – min hustru (der selv er rutineret bilist) og jeg kører helst kun, når det er nødvendigt. Når det sker, er det så også en god oplevelse at synke ned i det trygge læderbetrukne sæde, tænde for ANR og rulle ud på vejene, ud i Nordjylland.

(Visited 59 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

1 Kommentar

  1. michaelniebuhr

    Aprilsnar 😉

Skriv et svar

© 2021 hanshuttel.dk

Tema af Anders NorenOp ↑