sommer

I disse dage er vi lige midt i året; netop i dag er det dag nr. 185. Den første halvdel af året har budt på bekymringer, sorger og glæder i en sælsom blanding. Noget af det har jeg skrevet om her.

Billedet ovenfor viser træet, jeg kan se fra mit kontor.  Om ikke ret lang tid er jeg på vej hjem fra arbejde. I de næste tre uger vil jeg holde sommerferie, og det kommer også til at præge denne blog, der nok kommer til at ligge helt stille. Der skal være tid til familien, til morgensøvn, til fodbold i fjernsynet, til gensyn med venner og bekendte, til en tur sydpå og til et dyk ned i bogsamlingen. Jeg glæder mig til at opleve hvordan dagene til sidst vil flyde sammen og til at have lov til ikke at have dårlig samvittighed over ikke at tænke på de mindre behagelige sider af mit arbejdsliv.

Hermed ønsker jeg jer alle en god sommer – vi ses efter ferien!

(Visited 37 times, 1 visits today)