Kategorier
Blog

Kommentarer via Facebook

facebook_wordpress

I dag skete det – jeg besluttede mig til at anvende muligheden for at skrive kommentarer til mine blogindlæg via Facebook. Igennem længere tid har jeg ærgret mig over at der næsten aldrig kommer kommentarer her på bloggen, selv om der er en del registrerede brugere. Af og til kommer der kommentarer, når jeg annoncerer indlæg på Facebook, men helst ville jeg have kommentarerne til at ligge sammen med indlæggene. Bloggens eget kommentarsystem er tilsyneladende ikke tiltrækkende nok.

Der er derfor nu en kommentarboks under hvert indlæg, som linker direkte til Facebook. Boksen er p.t. kun synlig, hvis man betragter det enkelte indlæg isoleret. For at gøre det, skal man simpelthen vælge indlægget ved at klikke på dets titel.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar