Kategorier
Blog Musik

Weatherman

I dag hørte jeg for første gang et nummer med Gregory Alan Isakov, og det var sangen ovenfor. Isakov er født i Sydafrika, men kom som 16-årig til USA. Dette er i ordets bedste forstand tidløs musik – om det er folk eller country ved jeg ikke. Der er noget, der minder mig om Paul Simon (måske er det den lidt tørt konstaterende tekst?) og der er også noget, der minder mig om Justin Townes Earle (måske er det vokalen?). Men først og fremmest er dette værd at høre på sine egne præmisser.

gregory-alan-isakov-the-weatherman

“Saint Valentine” findes på albummet Weatherman. der udkom sidste år, så som så ofte før er jeg lidt sent ude. Og ja, resten af albummet er også værd at høre. Man kan finde det på f.eks. på iTunes og hos eMusic.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar