grundejerforeningen

I en verden med terrorisme, flystyrt og forurening er det årlige møde i grundejerforeningen i min gade i Nørresundby et fikspunkt. Jeg har deltaget i møderne hvert år siden jeg blev husejer (nogen indædt husejer har jeg aldrig været, men min hustru og jeg er faktisk noget så konventionelt som husejere), og det er næppe i grundejerforeningens forum, en kommende revolution vil have sit epicenter. Det mest epokegørende der er sket siden 2001 er at mødet er blevet flyttet fra et advokatfirmas lokaler til et privat hjem. Hvad er der sket i det forgangne år? Ikke rigtig noget – ikke engang det tidligere år så varme emne, nemlig pullerter, kunne vi finde noget at sige om. Og derudover besluttede vi at male husene; alle huse i gaden har samme farve, så også dette punkt  var hurtigt overstået. Herefter var det tid til det væsentlige: servering af ost og rødvin – og hummus og oliven (grundejerforeningen hedder trods alt Arabien) og sodavand og øl (tak til værterne!).  Netop i denne tid er der noget sært beroligende ved at besøge dette hjørne af tilværelsen, hvor tiden er sat i stå.

(Visited 78 times, 1 visits today)