Jeg har været i Tokyo og Buenos Aires  og et sted ude i Kaukasus og jeg har endda set vilde pingviner langt nede sydpå i New Zealand. Til gengæld kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har besøgt Farsø. Men i dag skete det.

I dag, 9 dage efter jeg blev påkørt af en bil i Aalborg, var jeg indkaldt til opfølgende undersøgelse på sygehuset i Farsø (nu kendt som Aalborg Universitetshospital). Det er nemlig her skulder- og albueambulatoriet er. Det blev til røntgen og en samtale med en fysioterapeut. Netop som jeg nåede ud til busstoppestedet, dukkede bussen til Aalborg op — hvilket perfekt timet tilfælde!

Dette er samtidig sidste kapitel (i al fald her på bloggen) af sagaen om min højre arm. Min arm gør stadig lidt ondt og kan stadig ikke strækkes helt , men om kun tre måneder er alt tilbage ved det normale. Midt i juli skulle bruddet være helet, og så handler det bare om at få styrken tilbage i armene. Måske kan jeg endog snart begynde at cykle igen hvis min arm kan tåle at styre, men her skal jeg nok lige så meget overvinde en mental blokering.

I al fald: ingen tunge løft eller skub eller den slags i et godt stykke tid. Jeg skal have købt en kuffert med fire hjul. Min hustru kalder alt dette for skånehensyn, men hun er jo også delvis svensk.

(Visited 76 times, 1 visits today)