4aar

Jeg havde helt glemt det, for det skete under min sygemelding: Min blog har været her i 4 år nu. Dødsfald, trafikuheld, tjenesterejser, kirkegårde i Argentina, lyrik, logik, matematik, motorveje der aldrig skal bygges, programmeringssprog, stoicisme, menneskerettigheder, tegneserier, kvinder i datalogi, undervisningskvababbelser, etik, countrymusik, Gustav Mahler osv. osv. osv. Den redaktionelle linje er mao. helt og aldeles fraværende, og det princip vil jeg fortsat håndhæve, hvad enten jeg vil det eller ej. Det er nok mest et spørgsmål om manglende koncentration.

En anden blog, som jeg også har haft en del med at gøre i årenes løb, fylder forresten 10 år i dag. På nogle måder er nærværende blog vel det, man på nudansk kalder for et  spin-off af den, omend den er havnet et helt andet sted.

(Visited 72 times, 1 visits today)