Kategorier
Blog Den akademiske biks

Timerne inden ferien

I dag er det min sidste arbejdsdag inden tre ugers sommerferie. Det er altid en speciel tid på året. Bygningen på min del af universitetet er stort set affolket, og den er næppe en undtagelse. Jeg har sendt en artikel af sted til et tidsskrift, talt i telefon med en studerende om meritoverførsel til Aalborg og sluttede dagen af med at have en én time og tyve minutter lang samtale med en kollega i Italien (over Skype) om en anden artikel, vi skal have sendt af sted i begyndelsen august. Jeg har spist frokost i ensom majestæt og drukket te (og en fredagssodavand) for sidste gang inden ferien.  Og jeg har lyttet til et amerikansk band, der hedder Lord Huron – der minder mig om Cass McCombs på en god måde. Dem hørte jeg faktisk først om i går. Om ganske få minutter går turen hjemover.

Første halvdel af 2015 har været travl og ferien er en kærkommen anledning til at trække stikket ud. Om min blog så også holder en helt konsekvent sommerferie ved jeg ikke. I denne sommerferie skal jeg som så ofte før med familien en tur til udlandet. Den slags plejer at give mig lyst til at skrive lidt om mine indtryk og til at dele nogle billeder med jer, for når jeg skriver, giver det mig også mulighed for at samle tankerne for en stund. Med andre ord: Vi får se.

Hermed ønsket om en god sommerferie til jer derude, der læser med her.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar