foto

Meget af denne dag er gået med at rejse – i de kommende dage skal jeg først til Madrid, hvor jeg deltager et møde i forskernetværket BETTY og dernæst holder et foredrag til workshoppen WSFM-BEAT 2015 om en artikel, der er skrevet sammen med fem kandidatstuderende og er baseret på deres 8. semester-projekt. Og bagefter skal jeg til Lissabon til en konference om uddannelsesforskning, hvor jeg skal holde foredrag igen – nu om en artikel om projektarbejde, skrevet sammen med Dorina Gnaur.

Jeg tog flyet fra Aalborg til Amsterdam – og selv om flyet var 20 minutter forsinket, var der alligevel knap fire timers ventetid, da jeg var fremme. Dem benyttede jeg til at tage toget fra Schiphol ind til centrum, gå lidt rundt og spise frokost. Jeg nåede også at besvare en masse arbejdsmail og at skrive lidt. Turen videre til Madrid brugte jeg på – en lur og lidt læsning som forberedelse på den workshop, jeg skal holde til adjunktpædagogikum.

Vel fremme i Madrid mødtes jeg med min kollege António Ravara fra Lissabon. På den lille vegetariske buffet-restaurant var der stor forvirring om betalingen, og betalingsterminalen virkede ikke rigtig. Til sidst undskyldte den ene, mere erfarne medarbejder på vegne af sig selv og sin anden, helt nye og uerfarne medarbejder og fortalte os at alle problemerne var så pinlige for dem, at maden ville blive på husets regning. Dét har jeg ikke prøvet før.

Vi endte med at tale om vores Horizon 2020-ansøgning, som var blevet afvist, om forskellene på spansk og portugisisk og om typesystemer for pi-kalkylen. Bagefter gik vi et andet sted hen og fortsatte samtalen over hvad der må have været det kedeligste glas øl, jeg nogensinde har smagt. Og dét siger ikke så lidt.

(Visited 84 times, 1 visits today)