2015-09-07 19.56.40-1

Lissabon er værd at besøge her først i september. Vejret er dejligt – 30°C og skyfrit. Sporvognene haster gennem de stejle og snoede gader; jeg tog selv en propfyldt sporvogn tilbage til hotellet efter konferencen sluttede i går og aftenen brugte jeg på en lille gåtur ned til Tejo-floden. Her kunne jeg nyde solnedgangen over den store hængebro Ponte 25 de Abril og se over på Almada og den store Cristo Rei-statue, der får én til at tænke på Rio de Janeiro.

Små og store både og et enkelt fragtskib passerede forbi. Cyklister dukkede op og hastede bort igen, en lille hund var på nippet til at løbe væk fra sin ejer her og folk satte sig ved små metalborde med deres mad og drikke købt ved den sekskantede pavillon, her  mens mørket hurtigt faldt på og de mange lys tændtes. Jeg købte et glas vinho verde, den let mousserende hvidvin de er så glade for herned. Netop i denne smukke tusmørkestemning blev jeg overvældet af al denne pludselige skønhed og var glad for at kunne være en del af alt det, jeg oplever i disse dage.

(Visited 129 times, 1 visits today)