Så er jeg hjemme igen efter en rejse præget af underlige forsinkelser. Min sidste aften i Lissabon blev brugt på konferencemiddagen i Casa do Alentejo – dvs. arrangørerne havde da vist glemt det der med vegetarer, veganere osv. Så i stedet for at fremprovokere en omgang hastigt tillavet salat (eller hvad ved jeg) listede jeg lige så stille af efter at have fået en god snak med en af de andre danskere som viste sig at deltage i CHER 2015, nemlig Hanne Foss Hansen, der er professor i statskundskab på Københavns Universitet. Hun fortalte mig om sin forskning i universitetsfusionerne i Danmark og jeg fik endnu en gang luftet min manglende glæde ved det, der sker på mit universitet for tiden.

På mange måder var det en god tur til Madrid og Lissabon – et sidste strejf af sommer, et godt gensyn med kolleger, et indblik i en anden akademisk verden og endnu et besøg i to sydeuropæiske hovedstader med hver deres særpræg. Jeg endte med at lave en lille vignet af en videohilsen, der samler nogle af de klip, jeg optog undervejs. I kan se den ovenfor.

(Visited 71 times, 1 visits today)