Kategorier
Blog Den akademiske biks

Gensyn med Strandvejen 19

4. etage, Strandvejen 19.
4. etage, Strandvejen 19.

I dag skulle jeg mødes med en kollega, der underviser på adgangskursus ved Aalborg Universitet. Adgangskursus ligger for tiden på Strandvejen 19, og det var interessant at gense denne bygning efter 27 år. Det var nemlig her, den nu hedengangne Afdeling for matematik og datalogi havde til huse indtil 1990. Og dermed er det så også afsløret, at der var her jeg tilbragte det meste af min studietid. Dengang var det meget almindeligt at man som studerende mere eller mindre boede på universitetet – og fordi vi befandt os i Aalborgs midtby, var vi på ingen måde isoleret fra det omgivende samfund. Det var intense, men også gode og underligt uskyldige år med en pionérånd intakt, inden topledelse og økonomifiksering satte ind.

Det var behageligt nostalgisk at genkende duften på gangene og opdage at dørene på 4. etage stadig har de samme geometriske dekorationer som dengang. Kaffestuen er endda stadig indrettet som en slags kaffestue.

(Visited 277 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar