Kategorier
Amnesty International Blog Datalogi Poetry slam

DM i poetry slam mm.

I går aftes var en travl aften. Først deltog jeg i Amnesty Internationals menneskerettighedsdag, som jeg havde været med til at arrangere. Vi var ikke så mange, men det var en god oplevelse, og min AAU-kollega Jesper Lindholm fra Juridisk Institut holdt en rigtig god tale om hvordan menneskerettighederne i disse år er under pres som aldrig før her i vores land.

Bagefter deltog jeg i anden DM–kvalifikationsrunde i poetry slam i Aalborg. Og jeg vandt! Så nu skal jeg som den ene af to fra Aalborg til Danmarksmesterskaberne, der afholdes i Odense den 6. februar. Det er specielt at tænke på at jeg for et års tiden var ved at synes at jeg var gået bag af dansen og ikke havde mere at bidrage med. Det var godt at se Mads Bjergen Pedersen igen; Mads har været med på poetry slam-scenen i Aalborg lige så længe som mig, dvs. siden 2009, men han har på grund af personlige problemer ikke lavet spoken word i længere tid. Hans usædvanligt hudløse tekst gik lige ind.

Jeg har faktisk været med som DM-deltager én gang før, i januar 2012 – det var også i Odense, og dengang blev jeg nummer sjok. Så det kan næppe gå dårligere denne gang, med mindre jeg da bliver diskvalificeret.

Interessant nok er den anden person fra Aalborg, der kvalificerede sig til DM i poetry slam, Jais Christiansen, som er kandidatstuderende på 9. semester i datalogi på AAU. (Og ja, jeg har undervist ham engang.)

Ovenfor kan I se en hjemmeoptagelse af en af de tre tekster, jeg fremførte i går. Den handler også (på sin måde) om menneskerettighederne og manglen på respekt for dem herhjemme.

(Visited 167 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar