fem

I dag er det 5 år siden, jeg startede denne blog. Siden da er det blevet til 1.993 indlæg om lidt af hvert. Jeg regnede med at få et par læsere i ny og næ, men statistikken viser at denne blog nogle gange får op mod 4000 besøg. Så der må være nogen derude, der følger med i hvad jeg skriver.  Netop i dag viser statistikken, at der er suverænt flest besøgende fra – Gibraltar!

Det var faktisk heller ikke planlagt, at bloggen skulle se dagens lys netop på Amnesty Internationals 50-årsdag, men sådan blev det altså – og dermed røber jeg også at Amnesty fylder 55 netop i dag. En vigtig del af Amnestys virke (og dermed også af mit virke) er netop at være kritisk over for magthaverne og at holde dem til ansvar. Det var ikke min hensigt at gøre denne slags kritik til et tema her på bloggen, men nogle gange er det endt sådan.

Jeg vil godt bruge lejligheden til at opfordre jer alle til at være med i Lifeline, som er Amnestys gratis SMS-aktionsnetværk – det kræver ikke andet end muligheden for at sende en SMS i ny og næ.

(Visited 142 times, 1 visits today)