bruser

Mit midlertidige ophold et andet sted på Aalborg Universitet har ført mig til en bygning, hvor der er et badeværelse med en bruser. Badeværelset er endda større end badeværelset derhjemme. Og hvis jeg skal tro folk her, er der stort set ingen, der bruger det.

Det er allerede efter to ugers akademisk eksil blevet en vane for mig at starte arbejdsdagen med et brusebad. Efter cykelturen gennem Aalborg er jeg temmelig svedig, og der er noget særligt ved at kunne sidde nyvasket ved skrivebordet om morgenen.

Der skulle efter sigende også være et badeværelse på Institut for datalogi, men det er i så fald godt gemt væk. Herovre i det fjerne er badeværelset til gengæld lige ved hovedindgangen. Begrundelsen for at have et badeværelse kender jeg ikke; det ligger i nærheden af et forskningslaboratorium, så der er muligvis tale om et arbejdsmiljøkrav.

(Forskningslaboratoriets inventar består i det alt væsentlige af skabe med bøger og et mødebord.)

(Visited 175 times, 1 visits today)