Kategorier
Blog En aften i byen Poetry slam

DM i poetry slam – Aalborg-kvalifikation 1

Michael Dyst fremfører sit vinder-slam.

Her til aften var der den første af de to kvalifikationsrunder i Aalborg til Danmarksmesterskaberne i poetry slam, og jeg var med efter at have været forhindret i at deltage i de seneste poetry slam-arrangementer. Blandt de ni deltagere var der både gamle kendinge og (for mig) nye ansigter, og vi kom vidt omkring i teksterne. I finalen var der den eneste ikke-lokale deltager, Michael Dyst fra København, og Nikolaj Lind Holm – og mig selv. Michael og Nikolaj er to rigtig dygtige og meget forskellige performere, og jeg holder meget af at se og høre dem.

Michael har tidligere været Danmarksmester og har efterhånden ganske mange gange været med ved DM. I år bestemte han sig til at deltage i alle kvalifikationsrunder i Danmark, og denne gang lykkedes det ham så at kvalificere sig, da han kom til Aalborg. Det var en fuldt fortjent sejr, når nu det absolut skulle være en deltager der kom udenbys fra. Nikolaj blev nummer tre (tillykke til ham også!), og selv blev jeg nummer to.

(Den anden kvalifikationsrunde finder sted til december, og det er ikke usandsynligt, at jeg forsøger mig igen, hvis jeg har tid.)

(Visited 67 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar