Nogle gange, når verden er kompliceret og anstrengende (og det er den lige nu) må jeg ty til musikken for at finde en form for ro. For tiden får jeg lyttet til The Buddha of Suburbia. Dette album er det sidste, jeg manglede for at eje alle David Bowies albums, og i alt for mange år har jeg udskudt at købe det. The Buddha of Suburbia blev til i 1993, oprindelig som et lydspor til BBCs dramaserie af samme navn baseret på Hanif Kureishis roman (af samme navn). Der er ikke så mange anmeldelser af albummet derude, og det er synd. Det er nemlig ikke noget dårligt album, og det er underligt, at jeg i så lang tid gik forbi det. Jeg har vel troet, at det ikke var et “rigtigt” Bowie-album.

The Buddha of Suburbia er den i USA bosatte David Bowie for en stund tilbage i London og dens forstæder, og på instrumentalnumrene mærker man tydeligt en tilbagevenden til lydbilledet fra de instrumentale dele af Low og fra Heroes. Det klæder ham.

Her er titelnummeret.

https://www.youtube.com/watch?v=48d4irOHhLY

(Visited 89 times, 1 visits today)