Kategorier
Blog Den akademiske biks

Endnu et forsøg er gjort

I dag indsendte jeg endnu et bud på en ansøgning til EUs Horizon 2020-program. Jeg har lavet ansøgningen sammen med kolleger fra andre europæiske universiteter, virksomheder og organisationer. Det er mig, der har været koordinator.

Det er ikke første gang, jeg har forsøgt mig. I 2015 fik jeg afslag. I 2016 fik jeg afslag igen, og dengang fik vi 9,50 point af bedømmerne – tærsklen lå på 10 point. Men netop dét var nærmest en udfordring til at prøve igen, og denne gang er jeg mere optimistisk, for vi har fået et dansk/portugisisk konsulentbureau til at hjælpe os med at opbygge ansøgningen. Og vi har mødtes alle sammen til et heldagsmøde i Lissabon tilbage i februar. Hvis/når afslaget kommer, kan ingen sige andet end at vi har gjort en helhjertet indsats alle sammen.

Og nok så vigtigt: jeg kan lægge dette bag mig for en stund. Siden december har ansøgningen fyldt meget (alt for meget) i mine tanker og i mit arbejdsliv. Jeg har brugt min forskningstid ikke på at forske, men på at forberede og koordinere denne ansøgning. Nu vil jeg tænke på noget andet for en stund; det trænger jeg til.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

En kommentar til “Endnu et forsøg er gjort”

[…] Tidligere i år skrev jeg om arbejdet med koordinere en Horizon 2020-ansøgning. Vi mødtes alle parter i Portugal, og bagefter fulgte tre måneders intens indsats godt hjulpet af et erfarent konsulentfirma. Midt i det hele kom truslen om en storkonflikt på det offentlige område; hvis den var blevet til virkelighed, var ansøgningen måske aldrig blevet til noget. […]

Skriv et svar