Kategorier
Blog Medierne

En del af dagens uorden

Sidste år skrev jeg 

Men samtidig skaber terrorismen, der selv er fuldstændigt følelseskold, også en følelsesløshed i samfundet. Der sker nu så hyppigt terrorangreb i Europa og Nordamerika, at der sætter en mental udmattelse ind hos mange borgere. Reaktionerne i medierne og hos den enkelte bliver nemme at forudsige (og måske er også dette blogindlæg forudsigeligt?). De fleste ved nemlig inderst inde, at det seneste terrorangreb bare er endnu ét og at der vil komme flere.

Måske er Jyllands-Postens forside fra i dag udtryk for netop dét. Et bilangreb i Toronto, der har kostet ti mennesker livet (dvs. krævede flere menneskeliv end bilangrebene i London i 2017) havner langt nede på forsiden og med mindre skrift end et forslag om opdeling af Københavns kommune. Også i Politiken er bilangrebet i Toronto blevet en sidehistorie.

(Visited 91 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar