Kategorier
Blog

Syv år med bloggen

I denne uge er det syv år siden, jeg begyndte at blogge under eget navn. Tiden er fløjet, må jeg sige.  Engang troede jeg, at jeg skulle skrive om datalogi og den slags her, men sådan er det bestemt ikke gået. Den eneste redaktionelle linje her er den, at der ingen linje er. Jeg skriver om det, der falder mig ind.

Jeg har ingen planer om at lægge min blog på hylden; det er min fornemmelse at der er i al fald er nogle enkelte, der følger mig. En sjælden gang oplever jeg, at nogle indlæg her har fået deres eget liv – senest var det mit indlæg om den nye forskningsminister, som mange delte på Facebook. Dét er specielt.

Mange kommentarer i dag kommer via Facebook og Twitter; desværre er der ikke ret mange, der benytter sig af bloggens indbyggede kommentarsystem.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

2 kommentarer til “Syv år med bloggen”

Det er omstændeligt at skulle igennem endnu et log-in, når man sikkert allerede er logget ind på facebook eller Google. Og så præsenteres de tre kommentarmuligheder sideordnet med WP som sidste mulighed i rækken. Og nu skal jeg klikke i en box for at overbevise WP om, at jeg ikke er en robot. Og klikke billeder…
God vind til bloggen også fremover.
Mads

Skriv et svar