I dag er det min sidste arbejdsdag inden ferie, og det er ikke mange, jeg har set på universitetet i dag. Jeg burde vel begynde at tænke på efterårssemesteret nu, hvor jeg har tid til dét, men jeg sidder i stedet og skriver lidt på et gammelt artikelmanuskript, der gerne må blive til en rigtig artikel snart. Jeg svarer på de ganske få mails, der skal svares på, og i baggrunden er der klassisk musik fra P2. Til sidst vil jeg rydde en lille smule op på mit kontor for ikke at give august-udgaven af mig selv en alt for dårlig oplevelse, når den tid kommer. Denne tid på året er noget særligt på universitetet og måske også i virkeligheden nødvendig for at geare ned.

Forårssemesteret forekommer af en eller anden grund at være mere intenst end efterårssemesteret, og i år har ikke været en undtagelse. Der var arbejdet med en ansøgning, PBL-udviklingsprojekter og kursusundervisning, der i år heldigvis overvejende har været præget af en mangel på egentlig fiasko. Til efteråret venter der ny undervisning og rejser til konferencer, men den tid, den glæde. Lige nu er det ferien, der venter mig.

I år gør jeg brug af den sjette ferieuge og tager fire ugers sommerferie. Jeg vil få læst nogle flere af de bøger, der har ventet alt for længe på min reol, og senere går turen sydpå med familien for en stund. På et tidspunkt stilner aktiviteten på denne blog formodentlig af.

(Visited 134 times, 1 visits today)