Kategorier
Blog

Ursula og Pete

Ursula og Pete fanget i dansen til min 50-års fødselsdag.

Først som voksen fandt jeg ud af, at jeg har fire søskende – to af dem er mine søstre fra Stockport nær Manchester. Min ene lillesøster Natascha voksede op med sin tyskfødte mor Ursula. Efter mange år som enlig mødte Ursula omsider sin sjæleven Pete, der kom fra USA, men ikke rigtig følte sig hjemme der med sine interesser og holdninger, der var ganske meget mere progressive end den fremherskende amerikanske tidsånd. De blev gift og flyttede sammen i Stockport uden for Manchester. Jeg så dem, når jeg var i England – desværre er det nu knap to år siden, jeg var der sidst. En enkelt gang nåede de også at besøge Danmark.

Det er mindre end et år siden, vi fik at vide at Ursula var alvorligt syg. I maj døde hun pludseligt. Pete var nu alene med minderne i sin afdøde hustrus hjem, tynget af sorgen. I formiddags ringede Natascha så med den ufatteligt triste nyhed, at Pete døde i nat efter kort tids sygdom. Begge var de blevet ofre for kræft, der var blevet opdaget alt for sent. 

Det føles underligt og meget forkert, at jeg aldrig skal se Ursula og Pete igen og aldrig skal snakke med dem igen. Æret være deres minde. Mine tanker går lige nu til Natascha, der er midt i al sorgen.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar