Fra Socialdemokratiets kampagnevideo om Mette Frederiksen.

Dagens mindste nyhed er på én måde dette citat fra dagbladet Informations dækning af Folketingets åbningsdebat:

Mette Frederiksen manifesterede dog Socialdemokratiets position ved at svare:

»Jeg hørte nu ikke nogen usikkerhed og tvivl fra hr. Kristian Thulesen Dahl. Og det er nok, fordi DF og Socialdemokratiet er grundlæggende enige på udlændingeområdet.«

Men på en anden måde er det samtidig en stor nyhed, for det er nu blevet helt officielt at Socialdemokratiet er enige med Dansk Folkeparti. Den kunstpause, der tidligere indtraf, inden Socialdemokratiet erklærede sig enige med Dansk Folkepartis holdninger, er fortid. Hvordan dette vil få indflydelse på dansk politik på menneskerettighedsområdet og i forhold til udviklingsbistand, har jeg endnu ikke noget godt bud på. Men begge partier er omsider blevet lige stuerene. 

(Visited 102 times, 1 visits today)