Kategorier
Blog På farten

Aalborg-Düsseldorf

I dag, onsdag, brugte jeg på første del af en rejse til Leicester. Jeg er med i et Horizon 2020-projekt, hvor jeg har rejsemidler til at foretage besøg i forskningsøjemed. Desværre har jeg ikke haft tid til at rejse endnu. Men møderne i projektet skal man deltage i.

Rejsen går via Hamburg og Bruxelles med en overnatning i Düsseldorf, hvor jeg overnatter ved min bror Alexander. Det er ikke så tit, vi ses, men det er faktisk kun tre uger siden vi sås sidst (til vores søsters runde fødselsdag)!

Dette er min fjerde udlandsrejse med tog i år, og jeg har efterhånden let ved at falde ind i den rytme, som togrejserne lægger op. Der er tid til at læse og tid til at skrive – og tid til at gøre ingenting, når lysten melder sig til dét.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar