Düsseldorf-Leicester

Skærmen i EuroStar-afgangshallen i Bruxelles.

Jeg sagde farvel til Alexander i morges ved kvartiottetiden, og derefter gik rejsen via Bruxelles med Thalys-toget og videre til London med EuroStar-toget. I eftermiddag ankom jeg til Leicester. I morgen begynder mødet; her til aften havde vi først og fremmest tid til at hilse på hinanden og snakke om løst og fast.

Det trådløse net på hotellet er nede;  i receptionen fik jeg en underlig søforklaring af en ikke specielt teknologisk kompetent receptionist om at det vist var noget med Facebook!! Også mobilsignalet her er svagt, så jeg er nærmest incommunicado netop nu. Det er en helt ny, gammel fornemmelse ikke at kunne ringe til nogen fra sit værelse og ikke kunne læse og sende mail.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar