Hans Hüttels officielle weblog

Årets underviser 2019

Ved en reception i forbindelse med starten på efterårssemesteret blev jeg udnævnt til årets underviser ved Studienævn for datalogi. Jeg kan ikke helt fatte det. Tak til dem, der valgte mig! Det er en meget, meget stor ære for mig.

(Visited 462 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

1 Kommentar

  1. Kim Schulz

    Et kæmpe tillykke. Jeg kan huske dig som en af de få undervisere på AAU der rent faktisk gjorde noget for at forny og forbedre undervisningen og formen hvorved der blev formidlet. Det er jo så efterhånden en del år siden jeg har været der, men hører samme toner fra vores nyansatte der kommer lige fra uni i dag. De husker dig, din undervisning og dine tiltag – ikke altid enige, men i det mindste er det ikke OH transperenter i hobetal (fra 80erne) som bliver genbrugt år for år (de undervisere har AAU desværre også!)

    Bliv ved med at kæmp for at få de studerendes opmærksomhed, skab fornyelse og gå mod strømmen. Tak.

Skriv et svar

© 2021 hanshuttel.dk

Tema af Anders NorenOp ↑