Kategorier
Blog På farten

Adriaterhavet

I skrivende stund sidder jeg på øverste dæk af færgen Cruise Europa. Vi sejlede fra Ancona kl. 3.00 i morges/nat og er omsider på vej over mod Albanien og Grækenland efter knap ti timers sejlads langs Italiens kyst. 

I det mindste skinner solen, og jeg kan mærke blæsten i mit sparsomme grå hår. Det er mere end tredive år siden , jeg sidst sejlede over Middelhavet. Men nogle ting forandrer sig aldrig, bl.a. skiltene, der fortæller at man ikke må campere på dækket. Og jeg så en ung kvinde rulle sit liggeunderlag sammen og stoppe det ned i snøreposen. Netop dét var som taget ud af en sommerferie i 1984.

Denne gang rejser jeg i embeds medfør, men der er en fælles følelse ved alle rejser – at være ude af sit vante element. Der er både uforudsigelighed (og risikoen for at føle en form for stress) og muligheden for at se og opleve noget, man ellers ikke ville.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar