Aarhus banegård.

I dag slutter min rejse; jeg har været udsat for den indtil nu voldsomste forsinkelse – IC3-toget fra Hamburg ankom til Aarhus fire minutter for sent.

Jeg var faktisk på nippet til at kunne nå toget 19.21 til Aalborg, men det afgik netop som jeg steg af toget fra Hamburg. Ikke at det gjorde noget; jeg har alligevel billet til afgangen 19.50.  Den er godt nok 3 minutter forsinket, men jeg har alligevel et berettiget håb om at være hjemme i aften på et ikke alt for ukristeligt tidspunkt.

Hvad kan jeg så lære af denne rejse til en konference?

  • Det føltes som en usædvanligt lang togrejse, fordi jeg i modsætning til min rejse til POPL2019 i Cascais denne gang ikke havde planlagte overnatninger (ikke et ord om den uplanlagte halve overnatning i Ancona).
  • Jeg brugte faktisk lidt mere tid på selve rejsen end på mit ophold. Det vil jeg gerne undgå at opleve igen, men det er svært at passe denne type rejser ind i et semesterskema med regelmæssig kursusundervisning for store hold.
  • SPLASH er en inspirerende og særdeles relevant konference; den vil jeg meget gerne deltage i for fremtiden.
  • Jeg vil aldrig rejse med Minoan Lines igen! 
(Visited 167 times, 1 visits today)