Kategorier
Blog Det er din egen skyld

Det der med Højesteret

Donald Trump udtalte her til morgen, at han havde vundet præsidentvalget, men alligevel ville gå til Højesteret. Først nu blev det for alvor klart, hvorfor det var så vigtigt for ham at få udpeget en loyal højesteretsdommer inden valget. Det handlede ikke så meget om holdninger til f.eks. abort, men om at vinde valget uanset hvad. Om han kan slippe af sted med denne manøvre, ved jeg ikke.

Men inden valget fik delstaten Wisconsin nej til at optælle brevstemmer, der er afgivet inden valget 3. november og først ankommer dagen efter (dvs. i dag). Så måske vil det faktisk lykkes ham. Skulle det ske, vil det dog bare skabe endnu mere splittelse i USA end den, vi allerede ser.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar