Kategorier
Blog Klimaforandringerne Miljøet

Indpakning nok

Den grundigt indpakkede flaske.

Der var kommet et par skrammer i en dørkarm derhjemme på det seneste, men jeg havde opdaget, at man på kunne købe en lille flaske med reparationsmaling fra en stor butikskæde i den rigtige nuance – det lignede “klumrelak”. Jeg bestilte en lillebitte flaske, og den ankom med posten i dag. Dvs. det gjorde den ikke. Jeg fik en sms og en mail om at pakken ikke kunne være i postboksen hos Post Nord og derfor skulle hentes hos pakkeudleveringen i Føtex.

Jeg troede først, at det ikke var den lille flaske reparationsmaling, men et par sko, jeg havde anskaffet mig, så stor var pakken. Inde i æsken var der svøbt ganske megen plastic rundt om flasken for at beskytte den, så denne lille beholder af halvblød plastic ikke skulle gå i stykker. Hurtigt tog jeg de store oppustede plasticposer og lagde dem i plasticcontaineren ude i gården.

Det undrer mig, at ingen har kunnet se det absurde i at pakke en lille flaske reparationsmaling så grundigt ind – den kunne have været i den mindste tilgængelige størrelse af foret kuvert. Men det er samtidig et symbol på det underlige resursebrug, der også fører til at jeg hver dag har en solid samling af plasticaffald, der skal sendes til genbrug. For underligt var det at se en så lille flaske pakket så grundigt ind.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar