Kategorier
Blog Musik

Ti albums fra 2020

Jeg har siddet hjemme siden 6. marts i år, og mine musiklyttevaner har lige så langsomt ændret sig i løbet af året: Jeg har siddet ved computeren og har lyttet til musik gennem små højttalere. Kun lejlighedsvis har jeg været i stuen for at lytte til musik på et ordentligt anlæg. Men samtidig er jeg så gammeldags, at jeg fortsat lytter til albums, ikke enkelte numre – og der er ikke ret meget hiphop eller r&b i mit lyttepensum. Ikke fordi det er genrer, jeg ikke bryder mig om, men i en underlig og usikker tid ender jeg tilsyneladende med at vende tilbage til nogle mere “trygge” genrer som country, folk og rock (og i et eller andet omfang elektronisk musik).

Her er en liste over ti albums, jeg har været glad for. De eneste kunstnere på listen, som jeg faktisk har oplevet til en koncert, er Khruangbin.

  1. Kathleen Edwards: Total Freedom
  2. Mando Diao: I solnedgången
  3. H.C. McEntire: Eno Axis
  4. Gillian Welch & David Rawlings: The Lost Songs
  5. Khruangbin: Mordechai
  6. Gillian Welch & David Rawlings: All The Good Times
  7. Fontaines D.C. A Heroes’ Death
  8. Four Set: Sixteen Oceans
  9. Doves: The Universal Want
  10. Dirk Powell: When I Wait For You
(Visited 55 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar